Online samenwerken

Neem contact op

Home » Online samenwerken

Waarom u kiest voor WEA.

 • Mens en ondernemer staan centraal
 • Dichtbij en nuchter
 • Een totaalpakket voor uw financiële administratie
 • Vaste pakketovereenkomsten
 • Toegang tot specialistische kennis
 • Beheer van uw administratie bij ons op kantoor of thuis
 • Een breed pakket op fiscaal en juridisch gebied
 • Horizontaal toezicht versnelt deze fiscale processen

Alle informatie onder Handbereik.

Bij WEA kunt u altijd en overal uw administratie bijwerken of raadplegen. Vanaf uw kantoor, vanuit huis of waar dan ook ter wereld. Wilt u weten wat de personeelskosten over het eerste kwartaal waren of wat het resultaat van de afgelopen maand was? Met de Management Monitor en Accounting online heeft u alle informatie onder handbereik

Neem contact op

Samenwerken.

Als u gebruik maakt van Accounting online (van UNIT4) hebben wij ook toegang tot uw administratie. Wij kunnen direct rapportages opstellen, eventueel correcties aanbrengen of een beoordeling uitvoeren en de resultaten direct met u bespreken. Zo kunnen we efficiënt samenwerken en is altijd de actuele situatie van uw bedrijf beschikbaar.

Gemak.

Wij maken het u gemakkelijk. Wij zorgen voor betrouwbaarheid en over updates en back-ups hoeft u zich geen zorgen te maken. U meldt zich bij ons en wij regelen dat u over uw boekhouding kan beschikken in een veilige en betrouwbare omgeving.

Kostenefficiënt.

U neemt voor een vast bedrag per maand een abonnement op Accounting online zodat u precies weet  waar u aan toe bent en er zijn geen grote investeringen nodig. U beschikt over een standaard financiële administratie met debiteuren, crediteuren, grootboek en diverse rapportages.

Uitgebreide Bankkoppeling.

De bankkoppeling betekent dat de mogelijkheid bestaat om het online boekhouden te combineren met de online-dienst van de banken. Uw bankrekening kunnen wij namelijk koppelen aan uw administratie in de online omgeving.

De voordelen hiervan zijn als volgt.

 1. De gegevens worden dagelijks up-to-date gehouden wat wil zeggen dat de mutaties dagelijks automatisch naar de financiële administratie verzonden worden.
 2. Bankmutaties overtypen of handmatig downloaden alsmede het importeren van bankmutaties is verleden tijd.
 3. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de volledigheid of fouten in de aan te leveren transacties. UNIT 4 Multivers Online zorgt namelijk op een veilige manier voor de ideale samenwerking met uw bank.

Management Monitor.

Inzicht hebben in de financiële situatie van uw bedrijf is een must! De Management Monitor biedt hiervoor dé oplossing en deze krijgt u zelfs gratis.

De Management Monitor is een dashboard dat u eenvoudig maar een uitgebreid inzicht geeft in uw administratie en financiële situatie. Het dashboard geeft in één oogopslag weer hoe het ervoor staat met omzet en winst, openstaande posten, liquiditeit, in- en verkopen. De Management Monitor is te benaderen via pc, tablet en smartphone en dankzij de automatische schaalbaarheid is de informatie altijd goed leesbaar en eenvoudig te vinden.

Scan en herkensoftware.

Met de bovenstaande programmatuur is ook een koppeling mogelijk met de scan- en herkensoftware van Basecon. Dit is een cloud-oplossing waarmee u eenvoudig papieren facturen en documenten in nagenoeg alle bestandsformaten kunt digitaliseren en automatisch boekhoudkundig kunt verwerken of aanleveren bij ons.

Meer informatie of meer mogelijkheden?
Neem dan contact op met uw WEA-relatiebeheerder of vraag naar de contactpersoon. Ons centrale telefoonnummer is 0165 568222.

Direct Contact

Wea Roosendaal