Uw financiële en fiscale belangen optimaal gepositioneerd binnen de kaders van de wet.

Wij verzorgen belastingaangiften voor zowel particulieren als bedrijven.

Behalve het verzorgen van de aangiften, adviseert WEA Roosendaal u over de beste fiscale en juridische structuur van uw bedrijf. Over de te ondernemen fiscale stappen, zodat u later met een zo laag mogelijke belastingdruk zorgeloos kunt genieten. Wij positioneren uw financiële en fiscale belangen optimaal binnen de kaders van de wet.

WEA Roosendaal heeft met de Belastingdienst het convenant Horizontaal Toezicht getekend. Hierdoor heeft u sneller zekerheid: Uw aangifte leidt in principe direct tot een definitieve aanslag en u krijgt eerder uw geld terug. Ook de aangifte omzetbelasting is direct definitief, wat leidt tot eerdere terugbetaling. Snel antwoord bij fiscale twijfels, een aanspreekpunt bij de belastingdienst en snel duidelijkheid over fiscale risico’s betekent voor u geen onzekerheid meer.

Als belastingadviseur zijn wij aangesloten bij Het Register Belastingadviseurs. Dat biedt een extra waarborg, want de term belastingadviseur is niet wettelijk geregeld. Doel van het Register is onder meer de professionaliteit van het beroep te waarborgen en te vergroten. Dat doet zij ook middels een eigen tuchtrecht. Alles in het belang van u als cliënt.