Uw resultaat is waar het bij ons om gaat!

Diensten WEA Roosendaal

Onze dienstverlening gaat verder.

Het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting zijn onze hoofdactiviteiten.

Ook verzorgen wij de loon- en financiële administratie voor u.

Met name voor het voeren van de financiële administratie bieden wij verschillende mogelijkheden.

Wij kunnen uw financiële administratie volledig voor u verzorgen, maar u kunt de administratie ook onder begeleiding op ons kantoor zelf komen inboeken of geheel zelfstandig thuis. Door middel van specifieke software kunt u op afstand communiceren met de financiële software die wij gebruiken  waardoor u gewoon thuis de administratie bij kunt houden. Wij controleren uw administratie en vullen deze zo nodig aan zodat juistheid en volledigheid is gegarandeerd.

Vervolgens bieden wij een breed scala van advieswerkzaamheden op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Wij begeleiden u bij de start van uw onderneming, bij wijzigingen binnen uw onderneming, maar ook wanneer u mogelijk wilt stoppen met ondernemen.

Kortom, onze dienstverlening en service gaan ver.  Wij denken met u mee, leveren maatwerken en zijn een klankbord voor onze cliënten.

Een overzicht van onze diensten.

Accountancy

Accountancy bestrijkt een breed terrein. Financiële verantwoording met jaarstukken en accountantsverklaringen vormen de ‘formele’ buitenkant. Accountancy houdt niet op bij de cijfers.

Financiele Administratie

WEA kan de financiële administratie volledig voor u verzorgen, maar u kunt bij ons ook de administratie onder begeleiding op ons kantoor zelf inboeken of geheel zelfstandig thuis te werk gaan.

Fiscaal- en Belastingadvies

Wij verzorgen belastingaangiften voor zowel particulieren als bedrijven. Behalve het verzorgen van de aangiften, adviseert WEA Roosendaal u over de beste fiscale en juridische structuur van uw bedrijf.

Loonadministratie

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op salaris- en HRM-gebied en bieden u met hun expertise een volledige verzorgde salarisadministratie.

Bedrijfseconomische Advisering

Voor een goed advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben veel expertise op het gebied van bedrijfseconomische advisering. Wilt u een onderneming starten, uitbreiden of beëindigen?